Количка

0
Поръчката е празна

Нови продукти

TUXIDO CLASSIC

Оригинална цена
8,99 лв.
Цена
7,99 лв.

TUXIDO EXTRA LOVE

Оригинална цена
8,99 лв.
Цена
7,99 лв.

TUXIDO ULTRA THIN

Оригинална цена
8,99 лв.
Цена
7,99 лв.

TUXIDO DOTTED

Оригинална цена
8,99 лв.
Цена
7,99 лв.

„Промяната зависи от всеки един от нас…“

Казвам се Младен Бохнец, хърватин, българин, немец, космополит, човек с ясни цели и въображение.
В бизнеса с бързо-оборотни стоки съм вече 15 години. От три години работя като генерален директор на Anzeka Group Ltd, която създадох през 2014 г.
Горд съм, че произвеждаме и изнасяме в страни като Румъния и Германия вкусните български млечни продукти, консервирани храни и замразени полуготови ястия, които са неизменна част от трапезата на всяко семейство. Работим с големи международни вериги за търговия на едро и дребно. Ние помагаме и на нови компании, които искат да се разраснат, да осъществят своите бизнес мечти. Когато бях част от ръководните екипи на Lidl и REWE за Европа, научих, че на пазара на бързо-оборотните стоки марките се появяват и изчезват постоянно и това не е нещо ново. Остават тези успешни марки, които внасят положителна промяна в живота на хората.

Купих компанията за презервативи от приятел, но обичам да казвам, че аз и екипът ми създадохме TUXIDO. Ние изградихме из основи марката, наложихме цялостна Стратегия за корпоративна социална отговорност. Ние усъвършенствахме опаковките на продуктите и подобрихме търговските отношения на фирмата и най-вече - включихме младите хора в разговора за сексуалното здраве. Защо това е важно? Изследвания сред сексуално активни млади и по-възрастни хора в България са шокиращи. Черна статистика за аборти, за изоставени деца, за хора, включително кърмачета, които страдат от тежки инфекции, предавани по полов и кръвен път. Милиони погубени съдби – необратимо и завинаги. Тук не говорим за някакво нещастно събитие, инцидент, порезна рана, която можеш да закърпиш и да кажеш: „Давай нататък!“.  

"Става дума за милиони хора, много от които живеят в сянка, защото се срамуват от своя личен опит, от заболяванията, от принудата да изоставят дете, от реакцията на своите близки и познати, защото в България, а и в други страни по света, тегне стигма и е срамно, унизително да се говори публично за тези проблеми. Причината не е само в липсата на информация за сексуалните проблеми. Много хора не могат да си позволят употребата на презервативи при всеки полов акт. Но дори един единствен рисков секс може да преобърне и дори да сложи край на човешки живот. А животът е безценен дар. Бих искал да помогна на повече хора да го ценят. Ето тук виждам  милиони възможности с малки отделни добри постъпки и решения, събрани като презервативи в приканващи картонени кутийки, да оставим следа, да напишем своята статистика, която е добра, показва разум, зрялост, сигурност и истинска непринудена любов."

Приятелите ми се шегуваха с мен, че съм тук, заради примамливите бизнес условия и красивата ми приятелка, която е българка. Заобичах България, с нейните хора, с големите им сърца и малки радости, с тревогите и вълненията им, с народните обичаи и искрено гостоприемство, покоряващите пейзажи сред природата и богатата история и култура. Може би ако не беше робството, ако не беше комунизмът, ако имаше по-малко корупция и престъпност, а администрацията работеше ефективно, сигурно тогава и българите щяха да са по-удовлетворени от своя начин на живот. Сега, когато мога да създавам смислени продукти, повече от всякога се чувствам щастлив, че градя бъдещето си тук, в България, сред толкова талантливи, надарени от Господ хора. Животът си е наш и промяната зависи от нас, само и единствено от нас.

И така, защо Tuxido? Може би сте чували, че елегантният Tuxedo се появява като вечерна горна дреха в салоните на Великобритания от края на 19 в. и веднага се налага като символ на стил, мъжество и финес. Tuxedo е облеклото на безупречния джентълмен. В нашето задъхано ежедневие повечето от нас нямат време да бъдат строго елегантни. Ангажирани сме с много дейности, мислим за различни задачи, балансираме между натоварения работен ден и личния си живот. Борим се да

откраднем мигове на неподправена романтика и любов с близките си. 

Ние произвеждаме презервативи, които осигуряват достъпно качество и  помагат на хората да премахнат всякакви бариери помежду си. Човешко е да сме несъвършени. Затова решихме да се наречем Tuxido – със закачка в името, безупречни по отношение на качеството, приятелски намигваме към всички хора, които смятат, че трябва да са перфектни, за да се наслаждават на хубав секс и да изживеят своите сексуални фантазии. Всъщност, хубавият секс разтоварва, носи радост, може да бъде по-забавен от комедия и е здравословен – както за тялото, така и за душата. Когато се осмелиш да разкриеш себе си, започват да случват чудесата. Убеден съм, че Tuxido вдъхновява точно такава промяна – с малки стъпки, от любов към човека. И много искам да вярвам, че и поколенията след нас ще имат шанса да изживеят трепетите на любовта напълно освободени от страхове и опасности за своето здраве и бъдеще.

 

Основен екип

Младен Бохнец
Младен Бохнец
Собственик
Петя Климентова
Петя Климентова
Мениджър комуникации
Стефан Стефанов
Стефан Стефанов
Директор „Вътрешна и международна търговия“ и фармацевтични представители

ВХОД