Количка

0
Поръчката е празна

Дори и в най-романтичната и хубава връзка, двойките достигат
до този момент, когато един обикновен професионален съвет може да върне тръпката,
радостта и интимността. Виж какво сме подготвили специално за теб.

Коя е любимата ерогенна зона на зодии: Скорпион, Стрелец и Козирог

Знаете ли, че астролозите твърдят, че нашият зодиакален знак може да определя кои части на тялото ще усещаме като най-сексуално възбудими? Вижте кои са ерогенните зони на Скорпион,  Стрелец и Козирог, според астрологията!

Любимите ерогенни зони на Скорпиона са слабините и гениталиите 

Нищо чудно, нали? Все пак неслучайно  му се носи славата на скорпиона като най-добрия любовник. 

Верни на своята репутация, Скорпионите са изключително сексуални същества. Тъй като Скорпионът управлява половите органи, опитайте се да добавите и малко еротика, като експериментирате с ролеви игри, робство, а защо не разработка на сексуални пози от Кама Сутра. В края на краищата този чувствен воден знак обича да е мокър!

 

 

 

Любимите ерогенни зони на Стрелеца са бедрата и тазобедрените стави

Докоснете с върха на пръстите си и галете нежно  бедрата на Стрелец а - огнен знак, който обикновено е представян като кентавър, който опъва лък. Масажите и галенето на бедрата и ханша  могат да бъдат най-бързият и успешен път към отключване на сексуалната енергия на  този знак.

Стрелецът управлява бедрата и тазобедрените стави, защото те са частите на тялото, участващи в движението при секс, а стрелецът е големият изследовател.

 

 

 

 

Любимите ерогенни зони на Козирога са ставните извивки и особено коленете 

Практични, както винаги, Козирозите обичат докосването на ставите. Всъщност коленете могат да бъдат много секси, а усещането на козирозите наистина е мощно в тях.

 Козирогът е свързан с реда и работата, поради което този земен знак управлява скелетната система и ставите.

Тъй като Козирогът е абсолютен шеф в обществения  живот, експериментирането с обратна динамика в леглото, като например да го поставите на колене пред вас, е отличен начин да  го възбудите сексуално.  А ако после го помилвате по коленете или от тяхната задна страна, то може да очаквате този знак с величествена осанка да поиска да прави с вас страстен и разкрепостен секс.

ВХОД