Количка

0
Поръчката е празна

Можеш да опиташ сам, а може и да се допиташ до нас. Сигурно имаш нужда.
Нека видим как можем да ти помогнем. Разполагаме с експертни съвети - от първата
среща до първия секс и срещата с приятелите на партньора ти.


Понякога е толкова трудно да се откъснеш от ежедневието и да внесеш смях и радост в отношенията с любимия човек. Може да се случи така, че и сексът да се превърне в мираж, защото напрежението, стресът и притесненията намаляват желанието и възможността за интимност. А тя ни е толкова нужна. Ето как може да разнообразим рутината и да /си/ доставим истинско удоволствие:

Мастурбацията


Мастурбацията обикновено е лично и потайно преживяване, затова пък е толкова възбуждащо да се галиш пред партньора. Не само че така ще покажеш самочувствие и любов към своето тяло, но любимият ти може да научи как желаеш да бъдеш докосвана. При всички положения, мастурбацията е изключително възбуждаща и за гледащия, както и за този, който има смелостта да се показва.

Гушкане и нежен шепот

Сякаш че леглото е единственото място, където поне за малко можем да се усамотим. Но как да вземем най-доброто от тази възможност? На първо място, легни си, когато и приятелят ти го прави. Можеш също да го приласкаеш /само да не е по време на любимото му занимание/. Така ще избегнете момента, в който и на двамата ви се иска, но все някой заспива от преумора. Щом се настаните в леглото, гушни се при него и започни да му говориш на ухо. Може да е това, че ухае приятно, или че се чувстваш сигурна край него, или пък да му напомниш къде ти харесва да те гали - важното е да му помогнеш да се отпусне след тежкия работен ден. Продължи с целувки, там, където ти е най-приятно. Подходяща прелюдия за нежна сексуална нощ, нали?


Палави пози

Да, да. Знаем, че всеки си има няколко любими позиции и те гарантират супер оргазъм. Какво обаче те спира да експериментираш? Можеш да започнеш с нежна игра и след това да застанеш в изненадваща поза, която приканва приятеля ти към нови вълнения. Започни от нещо лесно, което не изисква супер акробатични умения. Позата може да е свързана с ново място в стаята – например на пода, шкафче или удобно кресло. Дори нещата да не се получат точно според очакванията, това може да има смешна страна и най-малкото е повод за нови идеи.

Хубаво овлажнени
Използвай повече лубрикант. Самото нанасяне върху пениса е много възбуждащо, ако го правиш с желание. Игривите движения могат да предизвикат партньора ти да се включи още докато го галиш, но удоволствието ще бъде още по-голямо, ако си позволиш да бъдеш активната страна, докато той преживява твоите опитни „грижи“. Бутни го на леглото и продължи да се наслаждаваш на момента. Не се тревожи, ако чувстваш, че нямаш достатъчно опит. Това може да бъде още по-интересно за мъжа. По-важно от всичко е намерението ти да и двамата да изпитате най-приятното в секса.

Предизвикай го по телефона

Започни еротичен разговор по телефона или със съобщения. Използвай въображението си, но преди всичко разчитай на вашия живот и специални отношения. В тях със сигурност можеш да намериш вдъхновение за това какво да кажеш. Не се тревожи, ако отначало реагира с усмивки и изненада. Важното е да го привлечеш на твоята вълна.

ВХОД