Количка

0
Поръчката е празна

Можеш да опиташ сам, а може и да се допиташ до нас. Сигурно имаш нужда.
Нека видим как можем да ти помогнем. Разполагаме с експертни съвети - от първата
среща до първия секс и срещата с приятелите на партньора ти.От д-р Шугър, за по-добър сексуален живот

Изпъквай
Подбери дрехи, за които знаеш със сигурност, че ти стоят добре. За момчетата, това могат да са дънков панталон със сако, за момичетата – е, няма как, роклята е задължителна, в комбинация с елегантна жилетка или риза.
Начинът, по който се обличаш, оказва влияние най-вече с това как носиш дрехите. Ако вътрешно се питаш, дали изглеждаш добре, по-добре избери удобни спретнати дрехи, отколкото свръх екстравагантен експеримент.

Любим аксесоар
Не е нужно да носиш последен модел на най-скъпа марка часовник, достатъчно е да изберете приятен завършителен детайл, който показва отношение към външния вид. Оригинални ръкавели, чорапи и дори малка значка могат да усъвършенстват начина, по който изглеждаш.

Присъедини се към общност
Хубаво нещо са социалните медии и мрежи, но колко по-приятно е да си част от малка общност в истинския живот. Не само, че можеш да споделяш общи интереси с членовете на клуба, но това е важна част и от евъргрийн пирамидата на Маслоу за мотивациите.

Подпиши се с аромат
Ароматът, който носиш, е част от теб и носи настроение и свежест през деня. Освен това, ароматът заявява присъствието ти по недвусмислен начин. Разбира се, с умереност. Приятният парфюм, който е неизменно с теб през деня, може да направи така, че самочувствието ти да бъде на ниво през целия ден, дори да носи спомени за преживявания от нощта.

Homo erectus
Да, точно така. Бъди изправен човек, а не прегърбен неудачник. Каквото и облекло да сложиш, нищо няма да въздейства така, както изправената ти стойка. Прегърбването показва срам, притеснение и потиснатост. Контролирай се, ти си човек. Раменете назад и брадичката леко нагоре. Дланите разтворени и изразителни. Ако почувствате колебание, веднага заемете възстановяваща поза, която ще върне силата ви: седнете, с леко разкрачени крака, дланите отпуснати върху бедрата.

Жестове и мимики
Жестовете говорят много. Ние разбираме жестовете инстинктивно, което често пъти ни помага да установим връзки на сигурност, дори когато уж се стремим да прикрием какво наистина мислим. Посочването, например, се счита за агресивно. Докосването на лицето издава несигурност, или нечестност. Кимване, от време на време, по време на изслушване, насърчава говорещия да продължи да говори. Съпричастността и емоционалната интелигентност могат да повишат връзката ти с околния свят, което непременно ще се отрази на самочувствието ти.Мери си приказките
Говори с простички думи, без излишно да се обясняваш и разпростираш. Добрите умения за общуване и убеждаване личат и по това доколко човек е способен синтезирано да представи мнението си, като даде възможност и на другите да се включат в разговора.

Упражни разговора

Никак не е странно да се упражниш, преди важна среща. Можеш да направиш това с приятел, като му обясниш какъв разговор ти предстои и от какво се притесняваш. Разиграй сценариите. Същото важи и за работната ти среда. Помоли колега да ти съдейства, за да се подготвиш за важна бизнес среща. Кои са силните ти страни? Как смяташ да ги изтъкнеш? А кои са твоите най-големи слабости? Избягвай междуметията, както и паразитните изрази. Думи като „в общи линии“, „Общо взето“, „например“, „значи“ не допринасят с нищо за по-добрия изказ, даже могат да оставят лошото впечатление, че не се владееш. Опитай се да говориш гладко.

Не мрънкай, не обвинявай и не съди
Колкото и прецакани да изглеждат нещата, запази достойнство. Не е задължително да поемеш вината за това, че нещо не върви според плана, но няма нужда и да хвърлиш веднага вината към някой друг. Остани с позитивно настроение, анализирай ситуацията и извлечи изводи, които ще те направят по-силен при следващи препятствия. Потърси и смешното в ситуацията. Хуморът помага във всички случаи.

И най-важното – използвай ТУКСИДО. :-)

ВХОД