Количка

0
Поръчката е празна

Можеш да опиташ сам, а може и да се допиташ до нас. Сигурно имаш нужда.
Нека видим как можем да ти помогнем. Разполагаме с експертни съвети - от първата
среща до първия секс и срещата с приятелите на партньора ти.

"Увеличете дължината и дебелината на пениса си до размери, които смятате за невъзможни!" - това пише под всяка уеб реклама за уголемяване на пениса. Почти всеки, който има имейл акаунт, познава тези високопарни спам реклами, които обещават размери  чудо и митична издръжливост при полов акт.

Според статистиките за сексуално здраве, ние приравняваме мъжествеността и силата с размера на пениса. Въпреки че наистина няма такава връзка, повечето мъже искат да увеличат размера на пениса си, вярвайки, че това ще доведе и до по-голяма издръжливост и до по-голяма мъжественост в поведението им.

Идеята, че по-големият  е по-добър, е не просто тотална митология, но и някои жени, които казват, че предпочитат по-голям пенис , го предпочитат не заради усещането, а по естетически  причини, защото визуално им се струва по-привлекателен. Но реално за огромното мнозинство от партньорите размерът на пениса няма значение.

И така, какво точно стои зад определението голям пенис?

Статистиката сочи:

Средният размер на пениса е между 13 и 15 см. Това е за пенис в ерекция. Малък  е пенисът, който е средно около 7 – 8 см. Ако сте били тревожни по отношение на своя размер, може сега да сравнявате с реалностите.

Идеята, че пенисът е най-важната част от мъжкото тяло, е в основата на толкова много сексуални проблеми на мъжете. А всъщност един от най-големите митове за секса е схващането, че мъжът е просто пенис и пенисът е всичко, което касае добрия  секс.

Мит е, че използването на пениса е основният начин да доставите удоволствие на една жена

Винаги трябва да имате предвид, че женските оргазми могат да възтържествуват и  чрез вдъхновени устни техники.  Статистиките сочат, че жените достигат до оргазъм в около 25% от случаите при полов акт, в сравнение с 81% при орален секс.

Добре, размерът няма значение, но как можете да го увеличите?

Въпреки фактите, шумните реклами за уголемяване на пениса изглежда само подклаждат митовете и комплексите на мъжете и те продължават да тичат след митичния член с размер на мамут.

Собствениците на секс шопове са забелязали растяща тенденция клиентите им мъже да търсят помпи за пенис, които според рекламата би трябвало да го удължават. Техният ефект обаче в голяма степен също е мит. Всъщност най-вероятно мъжете, които са ги използвали и чувстват удовлетворение  от ефекта им, са друг феномен, който има логично обяснение. Когато мъжете използват помпи за пенис, те реално прекарват повече време, обръщайки внимание на гениталиите си. А безспорен факт е, че сексът и стимулация от този тип подобряват кръвообращението в малкия таз, съответно мъжете повишават интереса си към секса и подобряват мъжкото здраве, съответно самочувствието им расте.

Резултатите недвусмислено показват, че размерът на пениса има значение само в нашите очи и най-вече глави. А как ще си служите с него и какви още други техники за стимулация на женската сексуалност ще използвате, зависи от вашата свобода на фантазията и на действията. И, разбира се, не забравяйте, че спокойствието за сексуалното ни здраве идва и от употребата на надежден презерватив.

 

Силвия Чалъкова

ВХОД