Количка

0
Поръчката е празна

Можеш да опиташ сам, а може и да се допиташ до нас. Сигурно имаш нужда.
Нека видим как можем да ти помогнем. Разполагаме с експертни съвети - от първата
среща до първия секс и срещата с приятелите на партньора ти.

От д-р Шугър

Може би си открил този, който предизвиква пеперуди в стомаха ти и вълнува съзнанието ти през цялото време. Може би дори в момента се чувстваш така. Ако правилно предполагам, вероятно изпитваш несигурност относно предстоящите сексуални отношения с този човек и това е съвсем нормално...

Може да се чудиш какъв е последният полов акт на този човек, дали той / тя има връзка, дали пренася опасна сексуално предавана инфекция / болест, какви намерения има към теб и дори дали е обвързан с брак. Преди да решиш, че любопитството ти показва лош вкус, помисли какви биха били последствията за твоето емоционално и физическо състояние, ако се хвърлиш на сляпо в сексуално приключение. Разбира се, възможно е партньорът ти да е напълно здрав и готов за връзката, която желаеш, но нали знаеш, че полово предаваните инфекции често нямат видими признаци, а някои мъже и жени никога не са носели сватбен пръстен...

Освен всичко друго, откритото отношение от самото начало показва зрялост, готовност за искрени взаимоотношения и емоционална интелигентност. Така че не се притеснявай  без причина, а питай смело!

Тестван/а ли си за инфекции, предавани по полов път?
С този въпрос партньорът ти ще разбере, че се готвиш за следващата стъпка. Ще знаеш дали сте на една и съща вълна за вашата връзка. Сексът е забавен, сексът е живот. Също така е важно да бъдем здрави, нали? Не забравяй, че много често физическата близост зависи от това колко добре познаваш човека до теб, каква е вашата емоционална и интелектуална интимност.

Какви са твоите намерения?
Сексът, който укрепва връзката, е добър. Секс, който разваля приятелството е възможен. Сексът за една нощ е вълнуващ. При всички ситуации сексът означава вълнуващи сексуални моменти между хора, които се привличат. Дали този човек наистина те харесва? Дали търси само удовлетворение на физиологичните си нужди, или има ли много по-дълбоки чувства? Единственият сигурен начин да разбереш е да питаш. Не се притеснявай, че това ще развали отношенията ви или че ще го/я изплашиш. Напротив - ще внесеш яснота в отношенията си и ще премахнеш всякакви неприятни ситуации преди, по време и след секс. Няма нищо лошо в секса за една нощ, но нека да стане ясно от самото начало, че и двамата искате това и то няма да навреди на здравето ви.

Готов ли си да използваш презервативи?
Ако нямаш презервативи на първата си среща, може да имаш, а може и да нямаш късмет. Някои хора винаги имат кутия с три късчета късмет... Увери се, че винаги носиш презервативи с теб, затова отново показваш готовност за тази стъпка, сериозно отношение и зрялост в защитата на своето здраве и това на твоя партньор. Съхранявай правилно презервативите (можеш да прочетеш за това във всяка листовка, но не ги дръж в джобове на панталони или тениски) и провери непременно дали са в срока на годност. Важно е също така как ще отвориш  и поставиш презерватива.

Готов ли си да експериментираш?
Харесваш ли шамар по задника? Харесват ли ти също така дантелените чорапи и жартиерите? Обичаш ли завързаните очи, дори ръце? Всичко това може да донесе силна еротика и да подобри първия сексуален акт, който понякога е малко разочароващ. Въпреки това, добре е предварително да поговориш с партньора си дали това би му доставило удоволствие. Поне така ще избегнете неудобната ситуация да оправдаваш действията си по време на този важен момент. Ако решите да бъдете по-агресивни, първо трябва да определите границите си и да решите каква е "сигурната дума", с която можете да се споразумеете как ще сложите край на играта, преди да стане инцидент или да се създадат неприятни усещания. Със сигурност, дори самият разговор за вашите желания и фантазии ще бъде приятна увертюра към изкушенията във вашата връзка.

Ако все още обмисляш действията си или искаш да споделиш личния си опит, пиши на д-р Шугър. Анонимността ти е напълно гарантирана!

ВХОД