Количка

0
Поръчката е празна

Можеш да опиташ сам, а може и да се допиташ до нас. Сигурно имаш нужда.
Нека видим как можем да ти помогнем. Разполагаме с експертни съвети - от първата
среща до първия секс и срещата с приятелите на партньора ти.

Кога се използва?
Лубрикантът е изключително полезен за интимния живот. Той ни помага да усъвършенстваме усещанията по време на секс, като допълнително овлажнява и улеснява интимния контакт. Противно на широко разпространеното мнение, че влагалището реагира само спрямо желанието и готовността за сексуални взаимоотношения, истината е, че дори в състояние на силна възбуда, тялото може да не отговори съвсем точно на очакванията. Сухотата на влагалището се получава поради различни причини, но основните могат да са свързани с намален прием на течности и обезводняване, хормонални промени, стрес, като и прием на медикаменти. Точно в такива случаи, лубрикантите на водна основа помагат за създаване на по-интензивни и нежни усещания. В противен случай, при сухота, може да се получи твърде силно триене, парене, дори болка, които провалят приятното изживяване. 

Освен всичко друго, лубрикантите на водна основа са правилният избор за сексуалните игри. Всички други мазила, които имат съдържание на мазнини, могат да увредят латексовите презервативи, както и да причинят инфекции в интимните зони. Затова медицинските специалисти препоръчват лубриканти на водна основа, които запазват естествената киселинност на влагалището.

Как да го избера?
Най-добре е да използваш лубрикант на водна основа, защото той е съвместим с латексовите презервативи и няма да ги увреди. Разбира се, и тук разновидностите са най-различни: от съвсем естествените гелове без аромат, до ярки плодови нюанси или предназначени за допълнително стимулиране по време на сексуалния акт. Имай предвид, че има и затоплящи лубриканти, но те могат да предизвикат различни усещания при хората. Това, което за някой е приятно гъделичкане, за друг може да представлява неприятно парене. Затова най-добре опитай първо класически лубрикант, а след това можеш да експериментираш с плодови и лубриканти за удължаване на сексуалната възбуда. Лубрикантът можеш да си закупиш от аптека или магазин, там, където се продават и презервативи. Обърни внимание на вида, опаковката и цената. Не забравяй да погледнеш и остатъчния срок на годност.

Правилна употреба?

Започни да слагаш малко количество лубрикант върху влагалището или пениса, след като си поставил презерватив. В никакъв случай не поставяй лубрикант между пениса и презерватива, защото това може да доведе до нежелано изхлузване на кондома по време на секса. Можеш постепенно да увеличаваш количеството лубрикант, докато достигнеш желаното, достатъчно за теб количество.
Колкото и да се изкушаваш, в никакъв случай не прибягвай до други мазни смазки, като бебешко олио, кокосово масло или вазелин. Те може и да създават усещане за еластичност, но не са подходящо съчетание за презервативите. С мазнини и масла латексовите презервативи стават несигурни и пропускливи.

ТУКСИДО България разработи специално за теб TUXIDO SENSE – нова линия лубриканти на водна основа, които съчетават най-доброто от категорията и дават възможност за избор между лубрикант за дълги страстни нощи, за класическо чувствено овлажняване или за копринена ягодова нежност. Виж как изглеждат нашите лубриканти и сподели са нас първоначални впечатления на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. 

 

ВХОД