Количка

0
Поръчката е празна

Нашият експерт по сексуално здраве д-р Шугър е тук, за да ти обърне внимание
и да ти даде най-доброто ръководство за това как да станеш майстор любовник - пълни инструкции
стъпка по стъпка за това как да изпиташ най-добрия оргазъм заедно с гарантирано здраве и безопасност.

Л.Г. просто чул приятелката си да му казва „Това ще бъде нашата трета среща. Току-що си купих хубаво бельо“. Той пита д-р Шугър, дали това означава със сигурност, че ще изживее секс за първи път. Вероятно, но никога не можеш да знаеш със сигурност. Нека да обясня.

Шегуваш ли се?


Тя може да се шегува, но не се обиждай. Да говориш с чувство за хумор понякога е най-лесният начин да започнеш темата за секса. Дори ако тя просто проверява дали двамата сте на една и съща вълна, това е подходящият момент да се включиш в разговора. Защо да не я питаш какъв тип презервативи предпочита, например?

Не премисляй!

Да премислиш всичко по няколко пъти може просто да те изнерви и да заличи чара на спонтанния момент. Все пак, бъди подготвен за някои стъпки предварително. Чувстваш ли се в настроение за ресторант, или предпочиташ по-неформална атмосфера у дома, а защо не на парти с приятели и след това някъде насаме? Вдишай, издишай. Направи така, че да улесниш партньора си.

Не бързай!

Дали атмосферата е приятна и привлекателна? Започни с прегръдки и нежни масажи и целувки. Следи дали на партньора ти наистина му харесва. На една и съща вълна ли сте? Попитайте какво иска тя. Разкажи какво ти харесва най-много, но не настоявай непременно за това. Зачитай различното мнение и опитай различни видове позиции, за да зададете най-доброто ниво на комфорт.

При секс, не означава НЕ!

Не забравяй, че никога не е твърде късно да кажеш не. Дори ако вече си проникнал, ако чуеш думи на отхвърляне, не се сърди. Спри и опитай да разбереш чувствата на приятелката си. Болеше ли? Бързо ли беше? Или може би той или тя не очакваше точно така да се случат нещата. Може би просто можете да говорите и да изживеете една дълга, дълга прегръдка, така че този, който казва „Не!“, да не се чувства виновен за това, че е развалил момента.
Грижи се за защитата!

Да защитиш и двама ви означава всичко - да се грижиш за емоционалното и физическото състояние на партньора си, да използваш презервативи, за да предотвратиш заразяване със сексуално предавани инфекции или пък предизвикване на нежелана бременност. Това, а не мълчанието ще изведе вашите отношения на друго ниво на доверие.
Ако и ти желаеш да ни зададеш въпрос, или пък искаш да споделиш своята история с нас, пиши ни на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Анонимността ти е гарантирана!

 

ВХОД