Количка

0
Поръчката е празна

Нашият експерт по сексуално здраве д-р Шугър е тук, за да ти обърне внимание
и да ти даде най-доброто ръководство за това как да станеш майстор любовник - пълни инструкции
стъпка по стъпка за това как да изпиташ най-добрия оргазъм заедно с гарантирано здраве и безопасност.

Г.П. има дългогодишна връзка. Смята, че това е жената, с която би продължил напред. Обичта им е по-силна от всякога, но нещо в интимен план вече не е така ярко. Какво съветва д-р Шугър?

Често първите три години от всяка връзка а сочени като пясъчен часовник, в който времето за влюбване неумолимо изтича. След това всичко се проваля или пък прилича на приятелство, с много обич, но с не особено силни изживявания сред завивките. Макар че мъжете и жените са различно устроени, сексът и за двата пола може да е свързан както с физически усещания, така и със силна емоция. Не бива да се забравя, че жените като цяло предпочитат да бъдат предразположени за постигане по-силна емоция и усещане за споделеност. Без да изпадаме в крайни залитания по идеалистична романтика, можем обърнем внимание на някои ключови моменти от атмосферата на интимното изживяване:

Говори ми нежно

 
Независимо какъв тип мъж си, можеш да откриеш няколко мили думи, които да ясно да покажат на жената до теб, че тя те привлича и действително желаеш да бъдеш с нея. Понякога дори обикновеното на пръв поглед „Неустоима си“! ще ви сближи.

Играй на сигурно

Каквото и да говорим, погалването, нежните или по-страстни целувки, прегръдки и закачливите игри могат да създадат наистина влудяващи условия за сексуални преживявания. Дори да продължи само десетина минути, това е прекрасен начин да покажеш, че държиш партньорката ти да се чувства сигурно и да изпита вълни от удоволствие. Това е най-подходящият момент да използваш презервативи, така след това лесно можете да преминете към същинската част.

Музика и танци

Съвсем логично, любовната игра може да е съчетана с приятна музика, с ритми, които успокояват и насърчават и двама ви да се отпуснете и да фантазирате на воля. Независимо дали си добър в танците, можеш да завъртиш спонтанно момичето в ритъма на музиката. Така, съвсем естествено ще се сближите и можеш да продължиш прегръдките с целувки и нежен шепот.

Изненада и награда

Можеш да направиш преживяването особено специално, ако помислиш предварително за нещо символично, с което да изненадаш любимата. Не е нужно да подариш диамантена огърлица или почивка на бахамите. Може просто да я заведеш на красиво място, в планината, дори за няколко часа, или пък избереш любимия и филм, или да направиш колаж от ваши снимки. Всичко, което измислиш и е направено с любов, ще бъде достатъчно.

Бъди откровен

Ако все пак чувстваш, че нещата не могат да се разрешат толкова лесно, опитай да изразиш чувствата си. Кажи какво изпитваш, без да нападаш и обвиняваш. Избягвай квалификациите, от типа „Ти си…“, а формулирай това, което засяга лично теб: „Чувствам се…“, „Имам нужда от“… Има ли конкретен момент, когато настъпи промяна в отношенията ви? Отиде ли си желанието изобщо, или просто интензивността не е същата?
Ако чувстваш, че не можеш по никакъв начин да говориш за това, което се случва, обърни се към специалист. Понякога едно или две посещения при терапевт могат да променят много във вашите взаимоотношения.

ВХОД