Количка

0
Поръчката е празна

Вероятно знаеш много за сексуалното здраве и си експерт в спалнята.
Е, тук е твоят шанс да научиш още повече и да се представиш още по-добре. Здравето е свързано с
това да бъдем отговорни за собственото си здраве и това на партньора, като в същото време изпитваме истинска наслада.

Все пак няма две еднакви ерекции. Ще се появяват моменти когато ерекцията е толкова силна че може да ви извади очите и други когато силата зависи от това колко кръв нахлува в пениса. Ако намерите начин да задържите повече кръв в пениса, ще се получи по-продължителна ерекция. Ето защо някои мъже играят със сексуални играчки. Все пак трябва да се внимава. Естествена алтернатива да се повлияе качеството на ерекциите е просто да се поддържа добро здраве. Това значи да не се пуши, тъй като пушенето намалява притока на кръвта към гениталиите. Ако гледате телевизия вероятно знаете че има фармацевтични продукти създадени за еректилното представяне. Ако имате сексуални проблеми, тези лекарства могат да помогнат но трябва да са предписани от лекар. Най-важното е че добрият секс е повече за това колко добре общувате помежду си.

Причината ваканционният секс да е толкова хубав е, че променя динамиката на обикновения сексуален живот. Сексът, който отвява главата през работната седмица е възможност да разтоварите стреса. Вземете си нещо от ваканцията и го отнесете вкъщи. За интензивни периоди на игра също ги отнесете в спалнята си.


Удивителното на гърдите е че няма две еднакви които да реагират по един и същи начин на докосване. Някои момичета реагират бурно до степен на оргазъм при стимулиране на зърната им. Има други които няма да се възбудят каквато и техника да се опита. Дори „онова време на месеца“ може да промени чувствителността на жената. Под гърдите има много нервни окончания. Там където тези окончания са силно концентрирани има повишена чувствителност независимо от размера на гърдите.

TUXIDO ви обича!

ВХОД