Количка

0
Поръчката е празна

Вероятно знаеш много за сексуалното здраве и си експерт в спалнята.
Е, тук е твоят шанс да научиш още повече и да се представиш още по-добре. Здравето е свързано с
това да бъдем отговорни за собственото си здраве и това на партньора, като в същото време изпитваме истинска наслада.

Супер храни за горещ секс

Всеки иска да има зашеметяващи изживявания и представяне в леглото, обаче понякога не се чувстваме в пълна физическа и психическа кондиция. Знаете ли, че храната играе важна роля в представянето ни на любовната сцена?

И тук съвсем не става дума за митични афродизиаци, а за реални храни-будители на сексуалната ни функция

Научните общности предлагат все повече доказателства, че някои от витамините и компонентите в храните могат да подобрят сексуалната функция и сексуалния ни опит. Всъщност именно заради небалансирано хранене често и много млади мъже и момчета може да имат по-слаба ерекция.

Ето няколко храни-афродизиаци:

Черен шоколад

Черният шоколад е антиоксидант. Но освен това повишава нивата на серотонин и допамин в мозъка, което ни прави щастливи и намалява стреса.

От друга страна, какаото увеличава притока на кръв през артериите и отпуска кръвоносните съдове, по този начин изпраща кръв до всички части на тялото, включително и до слабините.

 

 

 

Спанак

Спанакът е богат на магнезий минерал, който увеличава притока на кръв в кръвоносните съдове. Хапването на спанак на яхния или салата усилва сексуалното желание, тъй като увеличава притока на кръв в слабините. Увеличеният приток на кръв  циркулира по-добре към крайниците, което подобно на Виагра може да увеличи възбудата и да направи секса по-приятен.

Ядки и семена

Тиквените семки са изключително богати на цинк и стимулират здравето на мъжката простатна жлеза. Ядките са богати на омега-3 незаменими мастни киселини, които действат като предшественик на хормоноподобните вещества на простагландините, важни за сексуалното здраве. Кашуто и бадемите са богати

 Диня

Динята е един от най-мощните афродизиаци. В нея има антиоксиданта ликопен, който, подобно на Виагра, има способността да отпуска кръвоносните съдове и създава по-мощно изпомпване на кръв през тялото и по-специално в областта на гениталиите.

на цинк и Л-аргинин, който помага на мъжете да поддържат високо ниво на ерекция.

Червено вино

Колкото и очевидно да звучи, изследванията показват, че една до две чаши червено вино на ден увеличават сексуалното желание и овлажняването при жените. Жените, които пият червено вино имат по-силно либидо от онези, които не пият.

Силвия Чалъкова

 

 

ВХОД