Количка

0
Поръчката е празна

Независимо дали за теб сексът е новост, или вече си специалист,
ние всички се нуждаем от свежи идеи, подсказвания и достъпни съвети за това как да подобрим
сексуалния ни опит. Можем да допринесем за това сега. Благодари ни по-късно.

Обичаме срещите по женски. Обичаме да говорим за своите мечти, кариерата, секса и мъжете, разбира се. И понякога всички изпадаме в ситуации като някоя от героините на знаменития сериал „Сексът и градът“...

Освен много смях, любимият на милиони жени по света сериал ни даде и някои ценни уроци за това какви компромиси не/можем да направим във връзката.

Мъж, който не умее да се целува, няма да бъде добър и в леглото
Теорията е на русокосата огнена Саманта. Не е сигурно дали действително мъж, който не се целува добре, е зле и в леглото. Колкото и грубо да звучи, Саманта е права за едно – когато няма химия в целувката, трудно ще я открием в секса.


Противоположностите се привличат
След дълги години в търсене на идеалните мъже, момичетата избраха за партньори такива, които не се вписват в техните изисквания. Миранда хареса съвсем обикновения Стив, Шарлот се влюби в закръгления Хари. Ако не отхвърлим веднага възможността да обикнем различния срещу нас, може да останем приятно изненадани. Истината е, че понякога предварителните представи и високи критерии само ни пречат да преживеем истинска любов. А и прекалено добре познатото може да дразни, дори да стане досадно.


Смехът лекува
Шарлот бе фиксирана върху идеята да намери идеалния мъж. Трей отговаряше на идеалистичната представа. Пеперудите обаче отлетяха, физическата страст затихна. И какво остава? При дълготрайните връзки е важно човекът до нас да ни кара да се усмихваме винаги. За щастие на Шарлот, тя намери Хари.


Гей приятел – може да бъде идеалният приятел
Сигурно си спомняте приятеля на Кари – Станфорд, както и този на Шарлот – Антъни? Двете преминаваха през разочароващи любовни връзки, мъжете идваха и си отиваха, но гей приятелите винаги оставаха верни. Перфектната комбинация от мъж с малко тестостерон и голямо желание за пазаруване, който няма очаквания за нещо повече от приятелство. Освен това, Станфорд и Антъни даваха добри съвети и се отзоваваха, когато Кари и Шарлот просто имаха нужда от утеха.


Когато достатъчно е достатъчно
Понякога в любовта губим време във връзка, която е обречена на провал, дори след втори шанс. Точно като тази на Кари с Ейдън. Да се правиш, че няма проблем, не решава нищо. Въпреки че Кари знаеше, че това не е мъжът, за когото мечтае, тя настояваше връзката им да успее. Шарлот също. Полагаше усилия да е идеалната съпруга, в съвършения брак с Трей. Но...

 

Да бъдем необвързани не е краят на света
Милиони жени и мъже по света са необвързани. И това е съвсем нормално. Това време можем да използваме, за да свършим нещо за себе си. Да изкараме някой образователен курс, да прекараме повече време с приятели и близки, които иначе остават на втори план. Дори да си изясним точно от какво имаме нужда.

ВХОД