Количка

0
Поръчката е празна

Независимо дали за теб сексът е новост, или вече си специалист,
ние всички се нуждаем от свежи идеи, подсказвания и достъпни съвети за това как да подобрим
сексуалния ни опит. Можем да допринесем за това сега. Благодари ни по-късно.

От д-р Шугър.

Дори когато сме млади и връзката ни с любимия човек е хармонична, имаме нужда от нови усещания във взаимоотношенията. Съветите ни за страхотен секс са изпитани и ще подсилят желанието ти, а може би дори ще те вдъхновят за нови, неизпитани сексуални удоволствия.

+ Номерът на китайката
Топли крака, топли завивки, топъл килим на пода – всичко това може да допринесе за увеличаване на удоволствието. Номерът на китайката, обаче, си остава класика. Китайката пие горещ чай, след което подарява на любимия си незабравима френска любов…

+ Секси атмосфера
Хубаво е да сме спонтанни, но понякога малка подготовка може да подобри настроението и да помогне на теб и партньора ти да се отпуснете и да експериментирате.  

+ Еротични филми
Какво нередно има в порното? Ако гледате заедно филм с любовни сцени и подчертано чувствени моменти – това със сигурност ще ви настрои на сексуална вълна. А може и да заимствате нещо от героите на екрана. Няма нужда да бъде порно, може да е просто любовен филм с елементи на еротика.

+ Здрав секс
Както сексът повишава имунитета на организма, така и добрият сън, отказът от цигари и алкохолни концентрати могат да повишат чувствително желанието ви за секс. 

+ Покажи ми
Мъжете възприемат визуално най-добре, а няма нищо по-секси от това да виждаш удоволствието, което доставяш на половинката си

ВХОД