Количка

0
Поръчката е празна

Независимо дали за теб сексът е новост, или вече си специалист,
ние всички се нуждаем от свежи идеи, подсказвания и достъпни съвети за това как да подобрим
сексуалния ни опит. Можем да допринесем за това сега. Благодари ни по-късно.

By Dr. Sugar

#Веднага

Когато чувстваш, че го желаеш, независимо къде се намираш и с кого - не се стискай – поискай си и той ще откликне. Прати секси sms или се подготви и изчакай вкъщи. Може дори да си намислите кодови думи, с които да си давате секси знаци по телефона, без хората около вас да разбират.

#ПоглезиСе

Новото бельо не е атрибут само на дамите. Мъжът също трябва да изглежда приятно, да бъде поддържан и уверен.

#МастурбирайСега

Освен че действа като еротичен филм на живо, така показваш, че си уверен и имаш доверие и на партньора си. Резултатът е несравним.

#Контрол

Нежна и невинна – да. Активна, страстна и доминираща – определено да! Жените също обичат понякога да бъдат водещи в любовната игра. Важното е и двамата партньори да сте съгласни и границите за това кое е допустимо – да бъдат ясно определени, включително с контролна дума, която дава знак, че трябва да прекратите.

#ДишайСпокойно

За да достигнеш оргазъм, трябва да бъдеш максимално отпуснат/а. Понякога, когато се опитваме да се контролираме, да заглушаваме стоновете си, или пък се напрягаме, обикновено инстинктивно стискаме устните си и дишаме през носа. Проучвания показват, че дишането с отворени устни естествено отпуска тялото ни.

ВХОД