Количка

0
Поръчката е празна

Независимо дали за теб сексът е новост, или вече си специалист,
ние всички се нуждаем от свежи идеи, подсказвания и достъпни съвети за това как да подобрим
сексуалния ни опит. Можем да допринесем за това сега. Благодари ни по-късно.

Вероятно си експерт относно нейното тялото и вече си я накарал да свършва в екстаз, ако си стимулирал различни ерогенни зони. Знаеш ли обаче от какво се нуждае нейният клитор?

Известно е, че седемдесет и пет процента от жените постигат оргазъм със стимулиране на клитора.

Смучи и хапи

Разбира се, трябва да си проправиш път към интимния  триъгълник с игривия си език, но ако използваш устните и езика си, тогава наистина ще направиш нещо много приятно за нея.

"Вулвата се състои от чувствителни нервни влакна", казва Ян Кернер, доктор, автор на „Тя свършва първа: Как мъжът да мисли за удоволствието на жената? Ръководство.“. „Така че, ако можеш да смучеш горната част на клитора и леко да захапеш вътрешните и външните части, или да смучеш малко по скулите, ще стимулираш нервните влакна“.

Смученето увеличава кръвоснабдяването към вулвата и клитора, който Кернер описва като „нещо като малка вакуумна помпа“.

Венци и Зъби

"Мисли за себе си като за неподвижна точка на съпротива и я остави да свърши работата", казва д-р Кернер“.
Можеш да притиснеш горната част на зъбите и венците си в зоната над клитора, и просто да останеш там, като се грижиш за това твърдо и неподвижно съпротивление. Можеш дори да я помолиш да „седне на лицето ти“, което също ще те постави в много удобно положение, така че тя да може да смуче / твоето тяло /.

I like to move it, move it ...

Има много мръсни и горещи секс пози, но нека не забравяме и сексуалните движения. Hot Carl или Dirty Sanchez, не са единствените еротични движения с прякори. Азбучната игра започва, когато пишеш всяка буква от азбуката с езика си върху нейния клитор. Това е добра любовна игра.

Вдишай, издишай...

Като става дума за игри, винаги е вълнуващо да, ако издухваш топлия си дъх върху клитора на партньора. Това я възбужда много бързо. Ще разбереш, че е доволна, когато тя започне да върти тялото си, само за да се доближи до устата ти и да ти поднесе основното ястие. След това можеш да я изненадаш, като разтрепериш езика си върху клитора и, разходка отгоре до долу.

Освободи фантазията и желанието си.

Докосвай с пръсти

Можеш да комбинираш езика и пръстите в тази увертюра със силен оргазъм. Плъзни пръсти от двете страни на клиторалния вал. Издърпай и изтласкай кожата на клитора и сменяй кръгови, диагонални и спонтанни движения, за да бъдеш непредсказуем, което добавя и вълнуващата нотка. Движи пръста си навсякъде около клитора и НЕ директно върху него. Можеш да я доведеш до оргазъм, като поддържаш постоянен последователен ритъм, или можеш да проникнеш с пениса и да я свършиш бързо.

Свири...

Ако тя вече е по средата на оргазъм, добави устните си към нейното изживяване.

„Направи устните си в О и поеми вулвата в устата си. След това направие вибриращи звуци, докато смучеш нейния клитор, сякаш свириш на хармоника. Тя ще усети топлата, влажна атмосфера, което ще я накара да избухне“.

Масаж с длан

Ако знаеш как ти харесва да поема тестисите ти с една ръка, направи това за нейната вулва, с постоянен натиск.

Легни до партньора си и обвий ръката си около вулвата, върховете на пръстите ти трябва да са притиснати към нейната G-точка. Вътрешността на пръстите притискай към клитора с основата на дланта си срещу коремната кост. След това влез в ритъм на стимулация, с малки кръгообразни движения или пък нагоре и надолу.

ВХОД