Количка

0
Поръчката е празна

Нови продукти

TUXIDO Dotted MEGA pack 60

Цена
23,49 лв.

Често задавани въпроси

Имаш въпроси? Ние имаме отговорите им!

На този и следващия въпрос отговарям категорично. Хубаво е да четем статии по темата, да разширяваме общата си култура, но най-добре ще бъде, ако говорим откровено с партньорката си/партньора си за това. Момчета, не се срамувайте да попитате. Никой не очаква/не би следвало да очаква, че знаете всичко за женското тяло/душа/съзнание. Всеки организъм е индивидуална вселена и това е прекрасна възможност да се потопите в нея. Момичета, бъдете честни. Когато не усещате необходимия сексуален стимул - говорете с партньора си. Може би има нужда да разкриете повече за това, което наистина ви доставя удоволствие, да го насочите, насърчите и така да постигнете силен оргазъм. Ако самите вие не знаете, къде се намира тази точка при вас, експериментирайте, когато сте сами - научете повече за тялото си. Ако вие не познавате себе си, как очаквате това от мъжете?
Виж предишния Отговор. Любовната игра е съществена част от секса както за жената, така и за мъжа. Много жени живеят със заблудата, че мъжете трябва винаги да са готови за секс, но това изобщо не е вярно. Мъжете често ангажират съзнанието си с проблеми от работата, домакинството и семейния кръг, докато при жените понякога преходът от една среда към друга е много по-лесен, тъй като разпределят вниманието си по-лесно.
Във всички случаи на съмнение за болести или инфекции, предавани по полов път, наложително и задължително е да отидеш на консултация със здравен специалист (лекар), както и незабавно да уведомиш сексуалния си партньор (който също да се изследва) и да преустановите сексуални взаимоотношения до пълно излекуване. Това, което със сигурност знаем, е, че вирусът на херпес трайно остава в организма. Затова използвай презервативи. Само те напълно предпазват от подобни болести.
Трипер = гонорея = инфекция, причинена от бактерия, наречена Гонокок, която се предава при полов контакт. Симптомите са поява на генитално течение при мъжа/жената, парене и болки при уриниране, както и болезнена дефекация. Оплакванията се дължат на възпаление на шийката на матката при жените, пикочния канал, крайната част на червата и по-рядко гърлото при мъжа и жената. Заразяването става чрез орален, анален или вагинален сексуален контакт. Може да се предаде от майката на детето по време на раждането. При съмнения за тази инфекция - потърсете незабавно здравна помощ.
Гениталните брадавици, наречени още венерични брадавици или островърхи кондиломи, са една от най-често срещаните болести предавани по полов път. Те се причиняват от вирус, наречен Човешки Папиломен Вирус (ЧПВ). Около 40 типа ЧПВ се пренасят чрез полов контакт и могат да доведат до развитие на брадавици в областта на половите органи при мъжа и жената. При съмнения за тази инфекция - потърсете незабавно здравна помощ.
Размерът на пениса със сигурност има значение, когато избираш подходящ презерватив. Харесвай и обичай тялото си/тялото на любимия човек каквото е и не се доверявай на лекове и процедури за уголемяване на мъжкото достойнство. Те само могат да причинят инфекции, рани и други здравословни проблеми, както и да те изтощят емоционално.
Има два начина - в спокойно състояние и в еректирало. В първия случай, просто постави линия или шивашки метър в основата на пениса, там където се среща с корема и опри в пениса. За да измериш пениса в ерекция - еректирай и повтори упражнението. Средната дължина в покой е 7,5 до 10 см. В състояние на ерекция размерът варива от 13 до 15 см. Помни, че никой няма да измерва пениса ти по време на секс, а и понякога ширината е много по-важна, тъй като пенисът се търка във влагалището по време на акта.
Поздравления! Ти си готин, модерен, мислещ човек, който взима информирани решения! Според българското законодателство сексът след 14 г. е разрешен - тогава от малолетие се навлиза във възрастта на непълнолетност. Нямаш нужда от рецепта за кондоми. Щом не те е срам да правиш секс - не се срамувай да си купиш презервативи и да защитиш себе си и партньора си.
Първо, необходимо е съзнателното съгласие и на двете страни. Ако един от двамата е под влияние на алкохол или други вещества, влияещи върху съзнанието - отложи за друг път. Ако някой от двама ви се чувства несигурен или няма желание - отложи за друг път. Второ - поиграйте си - вълнуващо е и ще помогне и на двама ви да се предразположите. Ако все пак влагалището не е достатъчно влажно, можеш да ползваш лубрикант. Някои презервативи имат обилно количество лубрикант и това също помага. Винаги използвай презерватив, така предпазваш себе си и половинката от нежелана бременност, от множеството болести и инфекции, предавани по полов път. Освен това, противно на всички схващания, може да е много възбуждащо и забавно. След като и двамата сте подготвени - пенисът лесно ще се плъзне във влагалището.
Някои казват, че средната продължителност е 11 минути, заедно с любовната игра. Факт е, обаче, че това зависи от настроението, от периода, в който партньорите са се въздържали от сексуални взаимоотношения, от това дали за първи път имате интимност (понякога първият път е кратък и дори леко разочароващ). Във всички случаи - отпусни се и се забавлявай!
ДА. TUXIDO презервативите са изработени от 100% естествен каучуков латекс, който може да причини алергични реакции.
Никога не използвайте маслени или мазни смазочни материали (например масла за масаж или вазелин) с латексови презервативи - те могат да ги повредят. Нашите презервативи са покрити със стандартен лубрикант на водна основа. Всеки път, когато използвате лубрикант, първо прочетете информационната листовка със спецификацията. Лубрикантът трябва да бъде одобрен от производителя за употреба с презервативи. Когато използвате вагинални супозитории, обърнете внимание на инструкциите за употреба. Ако използвате някакви медикаменти (мехлеми, гелове и т.н.) в областта на пениса или влагалището, попитайте Вашия лекар или фармацевт за взаимна съвместимост на лекарството и презерватива. Използването на допълнително смазващо вещество е добро, защото: - прави използването на презервативи по-удобно и забавно - намалява риска от скъсване на презервативите, особено по време на анален секс и може да бъде поставен върху мъжките и женски презервативи, във и около влагалището или ануса. В момента разработваме нова линия лубриканти, напълно съвместима с нашите презервативи.
ДА, препоръчваме ви да използвате водни смазки.
TUXIDO презервативите са дерматологично тествани. Ако имате алергия към латекс, не трябва да използвате нашите презервативи. Ако възникнат несъответствия (например алергия към латекс), незабавно се свържете с Вашия лекар за медицински съвет и насоки.
TUXIDO презервативите са изработени от 100% латекс от естествен каучук.
Препоръчваме винаги да изхвърляте хигиенично презервативите след полово сношение. Силно препоръчваме да НЕ хвърляте презерватива по тоалетната.
В бъдеще това би било интересна възможност. В момента TUXIDO се застъпва за използване на традиционните презервативи както от жените, така и от мъжете като най-добрия метод за предпазване от сексуално преносими заболявания и инфекции.
ДА. Те са написани на 12 езика, включително български, английски и немски.
TUXIDO е на пазара от 5 години, но Младен Бохнец купи компанията през 2017 г. и от септември 2017 г. активно работим с изцяло обновена марка и социална стратегия.
Още не, но можете да ни намерите на Facebook /Tuxido.Condoms/ и на нашия уеб сайт www.tuxido-condoms.com
Имаме четири вида, които представляват най-любимия тип на мъжете и жените във всяка категория презервативи: класически, за удължен сексуален акт, усилващи усещанията, за повече чувственост.
На първо място, важно е да се използват презерватив. ТУСИДО е българска компания, която извършва дейност и плаща данъци в България. Продуктът е с първокласно качество. Цената ни прави нашите презервативи достъпни. Ние предоставяме удобен за ползване, лесен за отваряне презерватив, който изглежда свежо и приятно.
Качеството на нашия продукт е отлично. В същото време се стремим да утвърждаваме социална кауза, информираност сред младите хора и достъпност.
Да използваш два кондома едновременно не е добра идея, тъй като триенето може да доведе до разкъсване на единия или и на двата презервативи. Ако искаш да вземеш допълнителни предпазни мерки, когато правиш секс, и се притесняваш от възможността да се скъса презерватив, по-добре е да използваш допълнителна форма на контрацепция. Например, можеш да взимаш и противозачатъчно хапче, пластир или вагинален пръстен заедно с презерватив.
Да. Повечето грешки всъщност са грешки на потребителите. Някои двойки правят грешки, като поставяне на презерватива с главата надолу, след което го преобръщат, свалят презерватива прекалено скоро, поставят го прекалено късно, отварят опаковката с остър предмет или използват маслен лубрикант. Разбира се, най-често срещаната грешка е рисковият секс, без презерватив.
Презервативите TUXIDO притежават най-новите и най-високи стандартни сертификати по ISO. Контролът включва набор от тестове, извършени от регулаторните агенции и от производителите на презервативи. Те включват електронно тестване, тест за изтичане на вода, тест за издуване с въздух, тест за опъване, за иглени дупки, както и тест за ефекта на стареенето.
Не, не се препоръчва повторно използване на презерватива. Всеки път трябва да се използва нов презерватив.
Средно, употребата на презервативи предотвратява 80% до 95% от предаването на ХИВ, което иначе би настъпило без презервативи.
Не. Алергиите към латекс не са чести в общата популация и съобщенията за леки алергични реакции към презервативи са много редки. Тежките алергични реакции към презервативите са изключително редки. Хората, които имат алергична реакция към гумени ръкавици или балони, могат да проявят подобна реакция спрямо латексните презервативи. Леката реакция включва зачервяване, сърбеж, обрив или подуване на кожата, която влиза в контакт с латекс. Сериозната реакция включва копривна треска или обрив по голяма част от тялото, замайване, затруднено дишане или загуба на съзнание след влизане в контакт с латекс. Както мъжете, така и жените могат да бъдат алергични към латекс и латексови презервативи.
Някои хора смятат, че е трудно да обсъдят желанието си да използват презервативи с партньорите си. Други имат трудности да убедят партньорите си да използват презервативи всеки път, когато правят секс. Както мъжете, така и жените намират различни причини да не използват презервативи. Някои не харесват начина, по който усещат презервативите по време на секс. Понякога причините се основават на слухове или недоразумения. Поставянето на фактите може да помогне на партньорите да обсъдят и да вземат информирани решения за своето здраве. Да заговориш първи може да помогне. Ако говориш с партньора си за употребата на презервативи, преди да започнете да правите секс, това може да подобри шансовете на твоя партньор да се съгласи да използва презервативи. Някои убедителни точки: - Изтъкни употребата на презервативи за профилактика на бременността, а не за защита на СПИ /сексуално предавани инфекции/. - Покажи загриженост към другия - например: „Много хора имат ХИВ инфекция, затова трябва да внимаваме“. - Подчертай, че най-често хората, които пренасят СПИ, нямат видими симптоми - Заеми безкомпромисна позиция - например: „Не мога да правя секс с теб, освен ако не използваме презерватив.“ Или „Ако се срамуваш да купиш презерватив / да използваш презерватив, може би е твърде рано да се сближим интимно“.

Въпроси?

Имаш въпроси? Попитай ни!

Свържи се с нас

Блог

Прочети блога ни

View

ВХОД