Количка

0
Поръчката е празна

Нови продукти

TUXIDO Dotted MEGA pack 60

Цена
23,49 лв.

Свободни позиции

За да участваме дейно в положителната промяна за живота на младите хора в България и по света, работим с доказани професионалисти в производството, управлението, търговията на едро и дребно, комуникациите и социалното развитие. Ние вярваме в ученето през целия живот и се опитваме да създадем свободно пространство за идеите на служителите и възможност за истински баланс между професионалния и личния живот. В момента провеждаме програми за платени стажове и доброволчество за комуникационни и търговски експерти. Те са подходящи за студенти или хора, които току-що са завършили своето образование и искат да се забавляват, докато всъщност участват в дългосрочната промяна. Ако смятате, че можете да спечелите много от нашия опит и да допринесете със собствените си знания и умения - изпратете ни вашето CV и кратко мотивационно писмо (свободен стил). Вашата поверителност е гарантирана.
Екипът на ТИКСИДО

1047

ТУКСИДО България ЕООД е млада международно ориентирана компания, която оперира в сектора на търговията с Фармацевтични продукти. Съсредоточени сме, в осигуряването на продукти за нашите Национални и Международни клиенти, които имат бърза ротация, основно под наша търговска марка и насочени към средния ценови сегмент.

Във връзка с разширяване на екипа ни, търсим личност, която да заеме позицията Търговски (Медицински) представител. Готов ли си приемеш предизвикателството за нови задачи, продукти и пазари? Ето какво търсим:

Във връзка с разширяване на екипа ни, търсим личност, която да заеме позицията Търговски (Медицински) представител. Готов ли си приемеш предизвикателството за нови задачи, продукти и пазари? Ето какво търсим:

Отговорности:

 • Отговаря за постигането на поставените цели за обем продажби, рентабилност, дистрибуция и пазарно развитие
 • Изгражда и поддържа ефективни взаимоотношения с клиентите 
 • Идентифицира пазарните възможности, подготвя и изпълнява планове за подобряване работата с клиентите в съответствие с корпоративната политика на компанията
 • Договаря условия и изпълнява различни активности с партньорите
 • Адекватно се разпорежда с поверените му от компанията активи, при спазване на фирмената политика

Изисквания:

• Висше образование
• Стремеж за постигане на високи резултати
• Високо ниво на комуникативни умения, умения за общуване и убеждаване
• Проактивен, с умения за планиране на своето време
• Свидетелство за управление на МПС и готовност за активно пътуване
• Екипен играч, с подход към клиентите в работата си

Какво предлагаме ние:

 • Предизвикателна работна среда и приятна атмосфера
 • Отлични условия на труд в международна компания
 • Конкурентно и ориентирано към резултатите възнаграждение
 • Допълнителни бонуси при отлично изпълнение на поставените цели
 • Работа в екип с международни стандарти
 • Служебен автомобил и телефон

Ако нашата обява представлява интерес за теб, моля изпрати своята автобиография на английски или немски език, както и очаквано приблизително възнаграждение на info@tuxido-condoms.com.


Поради големия обем от кандидатури, възможно е да се свържем само с одобрените за интервю кандидати.

Всички кандидатури ще бъдат третирани в условията на пълна конфиденциалност! Твоите лични данни ще бъдат използвани само и единствено за целите на подбора и избора на най-подходящия кандидат. 

948

За офиса ни в София търсим силно мотивиран, офис асистент, който да подкрепя нашия екип (Изпълнителен директор / Комуникации / Търговия) и да бъде част от ново предизвикателство. Търсим хора със силни организационни и напреднали компютърни умения. Кандидатът трябва да е надежден, да работи добре в екип, способен да разпределя вниманието си между няколко задачи и да работи ефективно под натиск. Успешният кандидат трябва да може да работи самостоятелно по задачите.ТУКСИДО България ЕООД е млада международно ориентирана стартираща компания, която оперира в сектора на търговията с Фармацевтични продукти. Съсредоточени сме, в осигуряването на продукти за нашите Национални и Международни клиенти, които имат бърза ротация, основно под наша търговска марка и насочени към средния ценови сегмент.

За офиса ни в София търсим силно мотивиран, офис асистент, който да подкрепя нашия екип (Изпълнителен директор / Комуникации / Търговия) и да бъде част от ново предизвикателство. Търсим хора със силни организационни и напреднали компютърни умения. Кандидатът трябва да е надежден, да работи добре в екип, способен да разпределя вниманието си между няколко задачи и да работи ефективно под натиск. Успешният кандидат трябва да може да работи самостоятелно по задачите.

Отговорности:

- Помага на Изпълнителния Директор в планирането на задачи и приоритети
- Изпълнява поставените от Изпълнителния Директор задачи с внимание към детайл и срок
- Подкрепя Мениджърите на екипите при задачи, които излизат извън техните компетенции и отговорности
- Уговаря и подготвя срещи, както и проследява развитието на договорените точки по време на срещи (проследява имейли и др.)
- Подпомага разработването, планирането и мониторинга на маркетинговите проекти и инициативи
- Координира дизайна на рекламни материали: иска и следи за качественото и навременно изпълнение на рекламни и / или маркетингови материали; търси и избира подходящи материали за онлайн каналите за комуникация
- Подпомага създаването на съдържание за всички комуникационни материали /статии, месечен информационен бюлетин, печатни и онлайн реклами/, като създава грамотно на български и английски език текстове и графики за презентации, рецензии, резюмета на статии, публикации за социални медии; както и мултимедийни материали.
- Създава отчети, като събира и анализира данни от статистика и проучвания
- Промотира събития и проекти, като търси възможности за разгласяване на информацията в конкретни уебсайтове (платформи за събития, образователни платформи, онлайн социални мрежи) и др.

Идеалният кандидат притежава:

- Опит на сходна позиция или като Мениджър Проекти, Оперативен Мениджър и други позиции, които изискват високо ниво на самостоятелност и организираност
- Завидна хладнокръвност, която му помага в натоварени моменти, както и когато задачите не са много ясни или обяснени, а трябва самостоятелно да се намери решение
- Амбиция за развитие в сферата на мениджмънта и управлението на бизнеси
- Желание да работи и мислене, насочено към търсене на решения за изпълнение на поставените задачи.
- Добри умения за преговори, с които да може да убеждава потенциалните клиенти за качествата и предимствата на продуктите.
- Отлични способности за управление на времето с внимание към детайлите и качеството на работата.
- Начин на мислене, който се фокусира над решения и възможности, а не над проблеми и трудности
- Отлична езикова грамотност и умения за водене на писмена комуникация на български и английски език с представители на различни бизнес общности (немски ще се счита за предимство)
- Умее да работи изключително дискретно с поверителна информация и чувствителни данни.

Нашето предложение включва:

- Прекрасна възможност за развитие на мениджърски умения и опит
- Широк спектър от отговорности и задачи и абсолютна гаранция, за динамични и различни работни дни
- Участие в създаването и развитието на нова компания „от основи“ (философия на предприемачите)
- Договор с 23 дни платен отпуск и работен баланс
- Работно време от 9 до 18 часа от понеделник до петък

Ако чувствате, че имате какво да покажете, изпратете вашата автобиография, както и очаквано приблизително възнаграждение!

Заинтересовани сме от всяка една кандидатура, но ще се свържем само с предварително одобрените!

Всички кандидатури ще бъдат третирани в условията на пълна конфиденциалност!

Данните, които предоставяте, са лични и са предоставени от Вас доброволно за целите на подбора, при спазване на действащото българско законодателство.

Имаме айфони, айпадове и много стрес. Заети сме. Как можем да създадем повече искрени моменти с любимия? Как да изразяваме чувствата си по-добре?
Романтиката не е нещо, което просто можеш да купиш или вземеш на заем. Това е състояние на ума и душата. Но ако положиш известно усилие, за да разбереш какво харесва партньорът ти – ще спечелиш много!

ВХОД