Количка

0
Поръчката е празна

Нови продукти

TUXIDO CLASSIC

Оригинална цена
8,99 лв.
Цена
7,99 лв.

TUXIDO EXTRA LOVE

Оригинална цена
8,99 лв.
Цена
7,99 лв.

TUXIDO ULTRA THIN

Оригинална цена
8,99 лв.
Цена
7,99 лв.

TUXIDO DOTTED

Оригинална цена
8,99 лв.
Цена
7,99 лв.

Дори и в най-романтичната и хубава връзка, двойките достигат
до този момент, когато един обикновен професионален съвет може да върне тръпката,
радостта и интимността. Виж какво сме подготвили специално за теб.От д-р Шугър, за по-добър сексуален живот


1. Изненадващо пътуване

Тръгни на почивка, без предварителна уговорка. Може да бъде извън България, а може и на някое малко познато място в страната. Дори и времето да се влоши, обстановката ви ще бъде нова и стимулираща за облекчаване на стреса. Когато захвърлите напрежението от обичайното си ежедневие, ще можете да изживеете романтика и вълнението да се насладите един на друг. Ако пък имате късмет с хубаво време, слънчевите лъчи ще ви осигурят добра доза естествен витамин С и Д. Това може незабавно да ви накара да се почувствате тонизирани, енергични и готови за опитване на нови секс пози.

2. Секс на открито

Сексът на открито може да е много вълнуващ, поради неизвестността дали някой няма да се появи ненадейно. Освен това, усещането за любов сред природата може да помогне за сближаване с партньора, като в същото време изследвате нови и вълнуващи стимули в сексуалния си живот. За да бъде изживяването пълноценно, трябва преди всичко да откриеш подходящо място, така че ти и любовника ти да не бъдете санкциониране от закона.

3. Влез във форма

Според психолозите, „физическата активност действа като мощен афродизиак и за двата пола“. Кара ни да се чувстваме живи, тонизирани и секси! Стройната фигура помага и на самочувствието, като ни прави по-уверени!

4. Използвай секс играчки

На открито или на закрито, секс играчките / вибратори, интимни гелове и пръстени и др./ могат да засилят приятните усещания по време на секс. Попитай партньора си, преди да избереш с какво да стимулирате отношенията си. Ако любимият ти човек все още не е разсъждавал по темата, най-малкото ще провокираш въображението му.

5. Опитай нови пози


Вероятно си имате любими пози, дори може би последователност от пози по време на сексуалната игра, същинската част и достигането до оргазми. Чудесно е да се чувствате комфортно, но разнообразието може да ви помогне да разширите репертоара си и да внесете още повече вълнение в отношенията.

 

ВХОД