Количка

0
Поръчката е празна

Нови продукти

TUXIDO CLASSIC

Оригинална цена
8,99 лв.
Цена
7,99 лв.

TUXIDO EXTRA LOVE

Оригинална цена
8,99 лв.
Цена
7,99 лв.

TUXIDO ULTRA THIN

Оригинална цена
8,99 лв.
Цена
7,99 лв.

TUXIDO DOTTED

Оригинална цена
8,99 лв.
Цена
7,99 лв.

Дори и в най-романтичната и хубава връзка, двойките достигат
до този момент, когато един обикновен професионален съвет може да върне тръпката,
радостта и интимността. Виж какво сме подготвили специално за теб.

Толкова много месеци, но само един октомври! Толкова начини да разнообразим ежедневието си. Подбрахме 5 особено приятни идеи за романтични мигове, които ти и любимия лесно можете да изживеете заедно:

 

Бъдете близо сред природата.

Със сигурност можеш да организираш един уикенд на открито в гората. Красивите падащи листа ще вдъхновят теб и твоя човек за по-прекрасни моменти. Ако нямате кола, и не желаете да опитате късмета си с времето и къмпинг в палатка, идете на разходка, карайте колeла или просто бъдете заедно, като наистина посветите времето си един на друг, в близост до природата. Можете също заедно да приготвите вкусни закуски и напитки и да изкарате очарователен пикник. Подготовката е забавно изживяване.

Посетете близък или непознат град.

В зависимост от това какъв транспорт имате на разположение, можете да скочите във влака и да се разходите из някой напълно непознат град, някъде, където никога не сте били. Ако можете да използвате кола, насладете сена един цял ден или пътувайте за уикенда. Истинското забавление е свързано с откриването на новото, а това създава усещане за свежест в отношенията.

Насладете се на дегустация на вино или коктейли.

In vino veritas. Тази латинска поговорка описва най-добре есента. Плътният вкус на виното, разходките из буйни лозя наистина ще подготвят настроението ви за есенна любов. Ако не пиете, или просто усещате, че моментът не е точно за коктейли, опитайте да посетите парти с безалкохолен ябълков сайдер.

Изпечете заедно десерт.

Можете да направите тиквен пай с канела и кафява захар Мусковадо или Демерара. Друга вкусна есенна рецепта може да бъде домашно приготвени карамелени ябълки. Карамелът е лесен с класическа рецепта, дори да не си Гордън Рамзи. Можеш да добавиш в него няколко различни цвята, за да промениш плодовете в щуро жълто, синьо, розово или лилаво. Провокирай любимия също да експериментира с цветовете. Ще имате нужда от клечки  за ябълки / можете да използвате пръчки за барбекю, или да съберете заедно няколко тънки клонки от парка /.

Разходете се през слънчогледово или царевично поле

Слънчогледите са толкова щедри. Не само, че ни дават скъпоценното си масло, но и ни напомнят, че трябва да се адаптираме към промените и винаги да гледаме към слънцето. В любовта, както и всички други сфери от живота.
Къде е най-близкото поле? Разпитай приятели. Може да се окаже, че дори не ти трябва специален транспорт, за да се озовете сред жълтото злато и да вдъхнете от аромата на есента.

ВХОД