Количка

0
Поръчката е празна

Нови продукти

TUXIDO CLASSIC

Оригинална цена
8,99 лв.
Цена
7,99 лв.

TUXIDO EXTRA LOVE

Оригинална цена
8,99 лв.
Цена
7,99 лв.

TUXIDO ULTRA THIN

Оригинална цена
8,99 лв.
Цена
7,99 лв.

TUXIDO DOTTED

Оригинална цена
8,99 лв.
Цена
7,99 лв.

Дори и в най-романтичната и хубава връзка, двойките достигат
до този момент, когато един обикновен професионален съвет може да върне тръпката,
радостта и интимността. Виж какво сме подготвили специално за теб.

 

Немалко жени смятат, че мъжете знаят всичко, когато става въпрос за секс. И така като се започне един цикъл: Той прилага едни и същи „пинизи” при всяка своя половинка, а Тя безропотно симулира оргазъм. Нали той е „по-опитен” и ги знае нещата? Нищо, че при Нея точно няма резултат. А всяка жена е цяла вселена, която носи свой уникален темперамент, нервна система, ако щете и е различна анатомично. Защо тогава момичетата не споделят със своя партньор какво би им харесало в секса?

„Мъжете знаят, а жените сме „добри момичета””

Толкова много жени вярват, че мъжът „отговаря” за това "да ги учи", защото един вид по неписани закони той знае всичко за голямото любовно произведение. Това е някакъв предразсъдък, останал от времето на „добрите момичета”, които не са знаели нищо за секса и не са били подготвяни за него.

Но клишето "аз не зная, само той знае" все още живее някъде дълбоко в нашата културна ДНК, което пречи на тялото ни да бъде себе си. Фактът е, че ако очаквате вашият рицар в блестящи доспехи да ви научи на всичко за необикновената любов, може да почакате, например цял живот.

Не, не, че няма мъже, които да разбират от женското тяло – има, и още как. Но това не е идеята. Става въпрос, че много често жените се отказват доброволно от отговорността за собственото си удоволствие и по този начин отказват подкрепа и на своя партньор той да „отключи” тайната на нейното тяло.

Има и един много важен момент - като мине първоначалната страст на новата любов, сексуалната комуникация става още по-важна. Сексът е наистина най-интимната близост – възползвайте се от възможността да се опознаете на най-сетивно ниво с партньора си, така ще общувате по-лесно за всички други теми.

Мъжете също искат да доставят удоволствие, но понякога не разбират какво харесва жената

Със сигурност по-големият процент мъже не търсят от секса само своето удоволствие и вероятно се опитват всячески да разберат какво се харесва на половинката им. Те искат да се почувстват като победители в спалнята, но вместо това нерядко действат „на сляпо”, защото нямат представа какво й харесва на нея, защото Тя просто не им съобщава.

Дами, ако искате удоволствие, дайте му карта да ви намери. Така ще откриете заедно граала.  

Преструвките в името на неговото его не правят услуга никому

Когато дамите се преструват, че получават удоволствие и оргазъм, за да защитят егото на партньора си, не правят услуга на никого. Нито за него, нито за себе си. Момичета, задайте си въпроса: "Уважавам ли тялото си?”, "Наистина ли го уважавам?". Много е просто: ако нещо ви доставя удоволствие - кажете му! Издавайте звуци! Използвайте гласа си! И ако от нещо не ви е добре, опитайте се да му кажете и това. Насочете го натам, накъдето знаете, че ви е приятно.

 Сексуалната комуникация се тренира. След като преминете неудобството, ще достигнете до истински добрия секс! Сексът е „отборен спорт” и изисква тренировки и комуникация между „спортистите”. Лесно е, просто изхвърлете изброените клишета! И, разбира се, не забравяйте да използвате надежден презерватив, който да ви гарантира пълно спокойствие!

 

TUXIDO ви обича!/Силвия Чалъкова

ВХОД