Количка

0
Поръчката е празна

Нови продукти

TUXIDO CLASSIC

Оригинална цена
8,99 лв.
Цена
7,99 лв.

TUXIDO EXTRA LOVE

Оригинална цена
8,99 лв.
Цена
7,99 лв.

TUXIDO ULTRA THIN

Оригинална цена
8,99 лв.
Цена
7,99 лв.

TUXIDO DOTTED

Оригинална цена
8,99 лв.
Цена
7,99 лв.

Дори и в най-романтичната и хубава връзка, двойките достигат
до този момент, когато един обикновен професионален съвет може да върне тръпката,
радостта и интимността. Виж какво сме подготвили специално за теб.

Вижте кои са ерогенните зони на  Овен, Телец и Близнаци, според астрологията!

Любимата ерогенна зона на Овена е Главата 

Агресивният Овен е първият знак на зодиака, така че естествено този огнен знак е свързан с главата, но не става дума за онази глава, а за другата. Да, той е свързан с ума.

Астролозите казват, че Овенът изпитва истинска наслада с нотки на сексуална възбуда когато му правите нежен масаж на главата, като прокарвате пръсти през косата му или нежно го галите или целувате зад ушите.

  Любимата ерогенна зона на Телеца е Шията

Символизиран от бика, за този земен знак се твърди, че обича нежните ласки по врата. Този знак се чувства най-възбуден, когато нежно минавате с език по врата му. Може да слезете и надолу, но той инстинктивно ще ви върне отново към шията. Ако  спонтанно разтривате врата му, това е сигурен начин да му се види пред очите червеният цвят като символ на щастие. Вие буквално можете да превърнете бика в коте с небрежното галене с нокти  по тила му.

Любимата ерогенна зона на Близнаците са Ръцете

Винаги можете да умиротворите сърдития близнак, като го погалите по раменете.  Този невероятен творчески въздушен знак може да вдъхновите с виртуозни погалвания по ръцете. Какво ти, направо можете да съберете и двата близнака да са на едно мнение, само си поиграйте с език по раменете им, слезте надолу, а с ръка го галете по дланите, китките и предмишниците. В леглото може да приложите своята фантазия като оближете с език… всеки пръст.

Ако искате просто да накарате близнакът да ви хареса, масажите и разтяганията на ръцете могат да бъдат наистина пряк път до сърцето и леглото на Близнака.

 

Силвия Чалъкова

ВХОД