Количка

0
Поръчката е празна

Нови продукти

TUXIDO CLASSIC

Оригинална цена
8,99 лв.
Цена
7,99 лв.

TUXIDO EXTRA LOVE

Оригинална цена
8,99 лв.
Цена
7,99 лв.

TUXIDO ULTRA THIN

Оригинална цена
8,99 лв.
Цена
7,99 лв.

TUXIDO DOTTED

Оригинална цена
8,99 лв.
Цена
7,99 лв.

Дори и в най-романтичната и хубава връзка, двойките достигат
до този момент, когато един обикновен професионален съвет може да върне тръпката,
радостта и интимността. Виж какво сме подготвили специално за теб.

От д-р Шугър

Романтиката не е нещо, което просто можеш да купиш или вземеш на заем. Това е състояние на ума и душата. Но ако положиш известно усилие, за да разбереш какво харесва партньорът ти – ще спечелиш много!

Слушай и опитай да разбереш

Когато е възможно - слушай. Питай, ако не разбираш, сподели собствения си опит за тези или сходни проблеми и ситуации, виж какво е наистина важно за партньора ти. Това е много хубав начин да покажеш любовта си и наистина да бъдете по-интимни.

Намирай време за интимности

Двойките, които са интимни поне веднъж седмично, твърдят, че са много по-доволни  от взаимоотношенията си, сочи скорошно проучване. Тези, които правят секс по-малко от веднъж седмично, съобщават за по-малко удовлетворение от връзката. Не сме сигурни дали повече секс прави партньорите по-щастливи или обратното.

Обсъждай връзката ви

Официалните или неформалните разговори за отношенията могат да укрепят отношенията ви. Седмичните срещи могат също да помогнат да се усещате по- комфортно във връзката си и по-уважавани.

Изключи устройствата

Знаеш, че създателят на Apple и i-phone Стив Джобс не е позволявал много технически устройства в дома си. Защо? Твърде много контактуване в социалните мрежи може да има отрицателно въздействие върху връзката. Ако се опиташ да намалиш времето, прекарано в интернет, ще можеш да създаваш много по-ценни моменти, които да споделяш по-късно във Facebook.

Пиперливи съобщения

Колкото повече поддържаш комуникацията с партньора си, колкото по-интимни моменти създаваш - толкова повече доверие и дълбоки чувства ще установиш в дългосрочен план. Освен това, секси съобщенията могат да доведат до по-страстни мигове по-късно, когато сте заедно насаме.

Никога не е късно за среща

Дори ако си в дългосрочна връзка и вече си забравил аромата на червените рози, не е странно да си уговорите среща за вечеря, само двамата, или дори на двойна среща с друга симпатична  двойка, с която обикновено се забавлявате, в бар или на друго приятно място, което харесвате. След „официалната част“, можеш да създадеш повече специални моменти вкъщи или другаде.

Благодари за това, което имаш

Похвали партньора си за всичко хубаво във вашите взаимоотношения. Дори ако това е нещо просто или изглежда като негова или нейна задача. Покажи уважение и любов към всичко, което прави. Дори когато спорите, запази позитивния тон и посочвай добрите неща, които искаш да се увеличават. Никога не критикувай пред други хора, дори да смяташ, че те ви познават достатъчно добре или са ваши близки. Изчакай, докато останете само двамата, насаме. По този начин показваш  на партньора си, че цениш специалните ви отношения и не искаш да накърниш достойнството му/и.

Създай вашата романтична история

Вярвай във вашите специални чувства, опитай да ги обогатиш още повече. Споделяй какви са нуждите ти и не се страхувай да поискаш това, което желаеш. Опитай се да откриеш и да създаваш забавление, радост и романтика във вашия ежедневен живот. Дори когато мия съдовете, включвам хубава музика и нося дрехи, които са удобни, но ме карат да се чувствам секси и щастлива.

 

ВХОД