Количка

0
Поръчката е празна

Нови продукти

TUXIDO CLASSIC

Оригинална цена
8,99 лв.
Цена
7,99 лв.

TUXIDO EXTRA LOVE

Оригинална цена
8,99 лв.
Цена
7,99 лв.

TUXIDO ULTRA THIN

Оригинална цена
8,99 лв.
Цена
7,99 лв.

TUXIDO DOTTED

Оригинална цена
8,99 лв.
Цена
7,99 лв.

Дори и в най-романтичната и хубава връзка, двойките достигат
до този момент, когато един обикновен професионален съвет може да върне тръпката,
радостта и интимността. Виж какво сме подготвили специално за теб.

Имаме айфони, айпадове и много стрес. Заети сме. Имаме нужда от по-интимни моменти, да говорим лице в лице на тези, които наистина чувстваме близки. Как можем да създадем повече искрени моменти с любимите? Ето някои идеи:

1. Кажи му, че наистина имаш нужда от него в живота си

Избери повече специални думи, които наистина показват как се чувстваш. Ако наистина обичаш някого, използвай нежни думи и постъпки всеки ден. Бъди директен и се изразявай ясно. Говори повече и не оставяй пространство за други предположения относно връзката ви.

2. Докосвай с любов

Прегръщането е нещо, което не само ни трябва, за да оцелеем, но има решаващо значение за нормалното ни развитие. Прегръдките поддържат и подпомагат изграждането на дълготрайни взаимоотношения. Ако не си сигурен дали е време за по-интимни моменти с партньора си, попитай. Абсолютно нормално е да искаш да прекрачиш границите, без да навредиш на любимия си или да бъдеш отхвърлен в неловко положение.

3. Говори истината.

Какъв е смисълът да се влюбваш, ако не намериш човека, с когото можеш да бъдеш точно какъвто си. Истината е най-лесна за запомняне. Освен това, когато изграждаш стени и поставяш маски на лицето си, това се отразява в голяма тежест върху емоционалното ти благополучие. Споделянето на истината, дори и особено когато боли, освобождава умственото пространство и поддържа способността ти да се свързваш с хора, за които наистина се интересуваш. Тази честна стратегия ти помага да поемаш лична отговорност за грешките си. Ако си наранил близък човек, признай в какво си сбъркал и се изправи пред реалността.

4. Задавай въпроси и внимателно изслушвай.


Слушай сърцето си! Понякога близките ни се опитват да смалят чувствата си и да ги поставят някъде дълбоко, за да не ни наранят. Такива ситуации изискват да вложим цялата си интуиция и знания и да слушаме какво стои зад думите, които чуваме. Трябва да задаваме въпроси, а понякога и просто да стоим спокойни, без да кажем нито дума.

5. Поеми инициативата

Понякога действията говорят по-силно от думите. Независимо, че имаш партньор в отношенията, представи си, че ти си този, който трябва да донесе страстта във връзката ви. Мечтай повече, създавай повече изненади и показвай по-често любовта си. Забрави, че на свой ред трябва да получаваш. Когато не очакваш нищо в замяна, ти ще започнеш да изпитваш радост, само защото даряваш щастие. И няма да се разочароваш от пасивността на партньора си.

Как изразяваш емоциите си в любовта? Кажи ни какво мислиш на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и ще реагираме на твоето мнение. Анонимността е гарантирана.

 

aranteed.

ВХОД