Количка

0
Поръчката е празна

Нови продукти

TUXIDO CLASSIC

Оригинална цена
8,99 лв.
Цена
7,99 лв.

TUXIDO EXTRA LOVE

Оригинална цена
8,99 лв.
Цена
7,99 лв.

TUXIDO ULTRA THIN

Оригинална цена
8,99 лв.
Цена
7,99 лв.

TUXIDO DOTTED

Оригинална цена
8,99 лв.
Цена
7,99 лв.

На 29 и 30 ноември в Университета по библиотекознание и информационни технологии /УНИБИТ/ за втора поредна година екип на ТУКСИДО отбелязва Световния ден за борба със СПИН с кампания за повишаване информираността за рисковете от сексуално предавани инфекции като мотото на кампанията тази година е „Мислим за твоето здраве“. Цветозар Мандев, продуктов мениджър на ТУКСИДО /на снимката/ провежда разговори със студентите относно рисковете от СПИН и сексуално предавани инфекции и как могат да бъдат предотвратени. 


Заедно с екипа на ТУКСИДО доброволци на Български младежки форум раздават информационни материали и привличат вниманието на студентите към темата за това как презервативите подпомагат доброто сексуалното здраве. За поредна година студентите се ангажират с интерес как да бъдат информирани и да избегнат рисковете от сексуално предавани инфекции и болести.

Като част от кампанията провеждаме и допитване до студентите с цел популяризиране необходимостта от сигурна защита от СПИН с призив: 

Обичаме сигурността,

Споделяме тази ценност,

Защитаваме те!


Въз основа на първоначалните положителни резултати от дейността предстои провеждането на подобни кампании за сексуално здраве и в други места, където младите хора се срещат с жажда за знание. 

 

ВХОД