Количка

0
Поръчката е празна

Нови продукти

TUXIDO CLASSIC

Оригинална цена
8,99 лв.
Цена
7,99 лв.

TUXIDO EXTRA LOVE

Оригинална цена
8,99 лв.
Цена
7,99 лв.

TUXIDO ULTRA THIN

Оригинална цена
8,99 лв.
Цена
7,99 лв.

TUXIDO DOTTED

Оригинална цена
8,99 лв.
Цена
7,99 лв.

Цветозар Мандев (На снимката: първият отляво надясно) е на 40 години от Ловеч. Семеен, с две деца. Има образователна степен „бакалавър“ по политология от СУ „Св. Климент Охридски“, а през 2004 година завършва и магистратура по национална и международна сигурност във Военна академия „Г. С. Раковски“ в София. След това работи по проекти в сферата на сигурността като експерт в държавната администрация. С желание да осъществи нещо различно заминава за Великобритания, където за кратко време се запознава отблизо с различни аспекти от дейностите на търговията и услугите. Връща се в България с енергия за популяризиране на продуктите ТУКСИДО сред хората, които съзнателно избират грижата за здравето и интимния живот. Петя Климентова разговаря с него за свежите му идеи като продуктов мениджър на ТУКСИДО България.

Добре дошъл, Цветозар! Как стигна до темата за презервативите И ТУКСИДО България?

Презервативите са интересен продукт – едновременно полезни и в същото време свързани с тайната на личния живот. Хубаво е покупката им да бъде приемана естествено, така както приемаме изборът на храна, например. И двете са свързани с удовлетворяването на нормални желания, които по природа са присъщи на всички. Понякога обаче срещата с предразсъдъците може да се окаже преграда в общуването между клиенти и фармацевти и това е нормално. Темата за сексуалното удоволствие е свързана с чувство на срам, когато то придобива публичност с покупката на презервативи. С ТУКСИДО България можем да работим за промяна на подобни нагласи в дългосрочен план в страната, особено в аптеките.

Според теб, каква е ролята на фармацевтите в подпомагане развитието на сексуалната култура сред младите в България?

Фармацевтите имат стабилна и всестранна подготовка, знания, благодарение на които могат да работят успешно с посетителите на аптеките. Как? Като подхождат с повече разбиране, водят повече разговори с внимание, в които биха могли да обясняват на желаещите да си закупят продукти как правилно да се употребяват презервативите, какви са разликите между наличните продукти на пазара. Това е позитивно.

В дългосрочен план как виждаш развитието на тази тема?

Ние можем да подпомогнем образователния процес, с последователни стъпки, с беседи в училищата, както с подрастващи, така и със зрелостниците, на които им предстои да се впуснат в живота и всичко, което искат да опитат извън пределите на училището.

 

 

 

 

 

ВХОД