Количка

0
Поръчката е празна

Нови продукти

TUXIDO Dotted MEGA pack 60

Цена
23,49 лв.

Ти поставяш проблема, ние намираме експертните отговори,
които могат да ти помогнат да решиш всеки сексуален проблем. Виж какви проблеми срещат хората като теб.
Можеш да се свържеш с нас по имейл или Facebook и да ни помогнеш да подобрим съдържанието си.
Твоята поверителност е абсолютно гарантирана.

♥ Защо се късат презервативите?
Преди да купиш презервативи, увери се, че те са в срок на годност. Само така можеш да се  подсигуриш за качеството на продукта. Разбира се, значение имат и марката и размерът на презервативите, както и какъв е видът- с повече лубрикант винаги е по-приятно.


♥ Как са съхранявани
Използвай само презервативи, които не са прехвърляни със седмици и месеци (да не кажем години) по шкафове и джобове на дънки. С други думи – да бъдат съхранявани без опасност от промяна в качеството.


♥ Размерът ИМА значение
Противно на широко разпространеното убеждение, размерът има значение. Особено, когато избираме презервативи. Ако не подберем правилния размер, има голяма вероятност да чувстваме дискомфорт по време на сексуалния акт, както и кондомът да стиска прекалено, да се изхлузва, или да се скъса. На опаковките са описани мерките на презервативите. Ако се чудиш кой е твоят размер или размерът на твоя приятел – можеш да измериш пениса в еректирало състояние, като опреш сантиметъра в основата и поставиш в посока към главичката на пениса.


Как се отваря опаковката
Опаковката НЕ СЕ РЕЖЕ и НЕ СЕ ОТВАРЯ СЪС ЗЪБИ! Това може да повреди кондома. Отваря се с ръце, по назъбената страна на опаковката, най-добре да не е съвсем в края. Внимавай да не разтягаш много опаковката, да не одраскаш презерватива с нокти и т.н.


 Как се слага презерватив
Много пъти поради незнание се стига до проблеми още при поставянето, а често пъти и по време на самия полов акт. Как правилно се поставя презерватив?

- Щом се извади презерватива, той се поставя на вече ЕРЕКТИРАЛИЯ пенис.

- Увери се, че резервоарчето излиза изпъкнало хубаво навън, така че да задържа спермата вътре

- Когато го поставиш на главата на пениса, трябва да стиснеш резервоарчето с 2 пръста (за да излезе въздуха) и го ДЪРЖИШ ТАКА докато не навиеш кондома докрай.


 Какъв лубрикант използваме
Както липсата на лубрикант, така и употребата на некачествен лубрикант или мазило, което променя качеството на латексовия презерватив, могат да доведат до скъсване и неприятни последствия. Използвай:

САМО лубрикантите, за които изрично пише, че не увреждат кондома, като лубриканти на водна основа, например.

Слюнката и естествената влажност на интимните зони НЕ ОВРЕЖДАТ кондома, напротив - колкото повече лубрикант, толкова по-малко триене и възможност за късане.

 

ВХОД